Roodbaarsfilet met romige wijnsaus
Aan de slag
Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen, stronkjes in stukjes snijden en in 8 min. beetgaar koken. Vis bestrooien met bloem, zout en peper. In koekenpan boter verhitten en vis in 8 min. aan beide zijden bakken, voorzichtig keren. Intussen krieltjes in 4 min. gaarkoken. Crème fraîche met wijn in steelpannetje 1 min. koken, op smaak brengen met zout en peper. Kappertjes door wijnsaus roeren. Vis serveren met wijnsaus, broccoli en krieltjes.
Roodbaarsfilet met romige wijnsaus
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012511_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
470 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen, stronkjes in stukjes snijden en in 8 min. beetgaar koken. Vis bestrooien met bloem, zout en peper. In koekenpan boter verhitten en vis in 8 min. aan beide zijden bakken, voorzichtig keren. Intussen krieltjes in 4 min. gaarkoken. Crème fraîche met wijn in steelpannetje 1 min. koken, op smaak brengen met zout en peper. Kappertjes door wijnsaus roeren. Vis serveren met wijnsaus, broccoli en krieltjes.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)800 g broccoli
2 schaaltjes roodbaarsfilet
2 eetlepels bloem
25 g boter
1 duopak krieltjes
1 pakje crème fraîche
50 ml droge witte wijn
2 eetlepels kappertjes