Pistoletje en tomaat in blokjes snijden. Ui pellen, halveren en in dunne plakjes snijden. In koekenpan met antiaanbaklaag 2 el olie verhitten en broodblokjes hierin rondom bruinbakken. Intussen zalm afgieten, van graatjes en velletjes ontdoen en in schaal met vork losmaken. Rest van olie, citroensap, tomaatblokjes en ui door zalm scheppen, op smaak brengen met zout en peper. Slamelange in diep bord leggen en zalmmengsel erop scheppen. Warme broodblokjes (croutons) erover strooien.
Gerelateerde recepten
Zalmsalade met croutons

hoofdgerecht
1 personen
730 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Pistoletje en tomaat in blokjes snijden. Ui pellen, halveren en in dunne plakjes snijden. In koekenpan met antiaanbaklaag 2 el olie verhitten en broodblokjes hierin rondom bruinbakken. Intussen zalm afgieten, van graatjes en velletjes ontdoen en in schaal met vork losmaken. Rest van olie, citroensap, tomaatblokjes en ui door zalm scheppen, op smaak brengen met zout en peper. Slamelange in diep bord leggen en zalmmengsel erop scheppen. Warme broodblokjes (croutons) erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
1 voorgebakken meergranenpistoletje
2 tomaten
1 kleine rode ui
3 el olijfolie
1 blikje rode zalm
1 el citroensap
1 zakje eikenbladslamelange