Pittige pastasalade met tortelloni en pesto

Barbecuefavoriet voor liefhebbers van een beetje spice.

385 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 30 min. wachten

pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de tortelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg 3 min. voor het einde van de kooktijd de sugarsnaps toe. Laat de tortelloni en sugarsnaps in een vergiet uitlekken. Snijd de peper zeer fijn. Meng in een wijde schaal met de pesto, olie en azijn. Schep de tortelloni en de sugarsnaps om met de pestodressing. Laat de pastasalade in 30 min. tot kamertemperatuur afkoelen terwijl de smaken intrekken.

  2. Halveer de tomaten en scheur de rucola doormidden. Schep de tomaten en rucola voorzichtig door de pastasalade. Breng op smaak met peper en eventueel zout en serveer op kamertemperatuur.

  • variatietipIn plaats van koelverse tortelloni kan ook koelverse of gedroogde ravioli gebruikt worden.

Gerelateerde recepten

Pittige pastasalade met tortelloni en pesto

Barbecuefavoriet voor liefhebbers van een beetje spice.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig