Cherrytomaten wassen en halveren. Zongedroogde tomaten in stukjes snijden. Olijven in plakjes snijden. Worst in blokjes snijden. Halve tomaten, tomaatstukjes, olijven en worst door aardappelsalade scheppen. Sla over vier borden verdelen en salade erop scheppen. Salade met ciabatta en kruidenboter serveren.
Gerelateerde recepten
Mediterrane aardappelsalade

hoofdgerecht
4 personen
760 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Cherrytomaten wassen en halveren. Zongedroogde tomaten in stukjes snijden. Olijven in plakjes snijden. Worst in blokjes snijden. Halve tomaten, tomaatstukjes, olijven en worst door aardappelsalade scheppen. Sla over vier borden verdelen en salade erop scheppen. Salade met ciabatta en kruidenboter serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 bakje cherrytomaten
5 zongedroogde tomaten op olie
75 g zwarte olijven zonder pit
½ chorizoworst
1 bak aardappelsalade tomaat en basilicum
1 bakje rucola slamelange
1 ciabatta
1 cup kruidenboter