Sla en paprika schoonmaken en in reepjes snijden. In koekenpan boter verhitten. Shoarmavlees in 4 min. rondom bruinbakken. Paprika toevoegen en 2 min. meebakken. Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Dressing door sla scheppen. Shoarmavlees over tortilla's verdelen. Pepers erover strooien, tacosaus erop scheppen en tortilla's dichtvouwen. Tortilla's met sla serveren.
Gerelateerde recepten
Shoarmawraps met milde tacosaus

hoofdgerecht
4 personen
535 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Sla en paprika schoonmaken en in reepjes snijden. In koekenpan boter verhitten. Shoarmavlees in 4 min. rondom bruinbakken. Paprika toevoegen en 2 min. meebakken. Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Dressing door sla scheppen. Shoarmavlees over tortilla's verdelen. Pepers erover strooien, tacosaus erop scheppen en tortilla's dichtvouwen. Tortilla's met sla serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 krop ijsbergsla
1 groene paprika
2 eetlepels boter
1 schaaltje shoarmavlees
1 pak wraptortillas
1 cup knoflookdressing
2 eetlepels jalapeñopepers
6 eetlepels tacosaus mild