Koolvis-groenteschotel uit de oven

585 kcal

(Voedingswaarden)

1 uur bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Oven voorverwarmen op 200 °C. Aardappels schoonboenen en in lengte in plakken snijden. Aardappels in 5 min. beetgaar koken en in vergiet laten uitlekken. Courgette en blokken vis in lengte in plakken snijden. In sauspan boter smelten, bloem erdoor roeren en ca. 1 min. zachtjes bakken. Bouillon erbij schenken en blijven roeren tot saus gebonden is. Helft van kaas in saus laten smelten. Op smaak brengen met zout en peper. Beetje saus over bodem van ovenschaal uitstrijken. In schaal twee lagen maken van achtereenvolgens aardappel, courgette, vis, tomaat en saus. Rest van kaas erover strooien en gerecht in midden van oven in ca. 25 min. goudbruin en gaar bakken.

  • algemeenprijs per persoon 1.50 (in september 2004)

Koolvis-groenteschotel uit de oven

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig