Grill voorverwarmen op hoogste stand. Perziken over ovenschaaltjes verdelen. In diep bord frambozen met vork fijnmaken. Eau-de-vie en poedersuiker erdoor roeren. Frambozenpuree over perziken scheppen. Yoghurt over frambozenpuree scheppen en gladstrijken. Bruine suiker over yoghurt verdelen, zodat yoghurt volledig bedekt is met suikerlaagje. Schaaltjes zo dicht mogelijk onder grill schuiven en suiker in 2-3 min. laten karameliseren. Direct serveren.
Gerelateerde recepten
Yoghurt-crème brûlée met framboos en perzik

nagerecht
4 personen
265 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Perziken over ovenschaaltjes verdelen. In diep bord frambozen met vork fijnmaken. Eau-de-vie en poedersuiker erdoor roeren. Frambozenpuree over perziken scheppen. Yoghurt over frambozenpuree scheppen en gladstrijken. Bruine suiker over yoghurt verdelen, zodat yoghurt volledig bedekt is met suikerlaagje. Schaaltjes zo dicht mogelijk onder grill schuiven en suiker in 2-3 min. laten karameliseren. Direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 rijpe perziken
100 g frambozen
2 eetlepels frambozen-eau-de-vie
2 theelepels poedersuiker
2 bakjes Griekse yoghurt
6 eetlepels (lichtbruine) basterdsuiker
Dit heb je nodig
eenpersoonsovenschaaltjes, ingevet