Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Vis in blokjes snijden. In wok 3 el olie verhitten en vis 3 min. roerbakken. Uit wok nemen en warmhouden. Rest van olie verhitten en wokgroenten 4 min. roerbakken. Chilisaus, taugé, vis en pinda's toevoegen en door en door warm laten worden. Visschotel met zout en peper op smaak brengen. Met mie en atjar serveren.
Gerelateerde recepten
Tilapia met groenten uit de wok

hoofdgerecht
4 personen
730 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Vis in blokjes snijden. In wok 3 el olie verhitten en vis 3 min. roerbakken. Uit wok nemen en warmhouden. Rest van olie verhitten en wokgroenten 4 min. roerbakken. Chilisaus, taugé, vis en pinda's toevoegen en door en door warm laten worden. Visschotel met zout en peper op smaak brengen. Met mie en atjar serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pak Chinese eiermie
2 schaaltjes tilapiafilet
6 eetlepels roerbakolie
1 zak grofgesneden wokgroenten
150 ml zoete chilisaus
1 bakje taugé
75 g gezouten pinda's
½ pot atjar tjampoer
Dit heb je nodig
wok