Tilapia met groenten uit de wok
Aan de slag
Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Vis in blokjes snijden. In wok 3 el olie verhitten en vis 3 min. roerbakken. Uit wok nemen en warmhouden. Rest van olie verhitten en wokgroenten 4 min. roerbakken. Chilisaus, taugé, vis en pinda's toevoegen en door en door warm laten worden. Visschotel met zout en peper op smaak brengen. Met mie en atjar serveren.
Tilapia met groenten uit de wok
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012778_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
730 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Vis in blokjes snijden. In wok 3 el olie verhitten en vis 3 min. roerbakken. Uit wok nemen en warmhouden. Rest van olie verhitten en wokgroenten 4 min. roerbakken. Chilisaus, taugé, vis en pinda's toevoegen en door en door warm laten worden. Visschotel met zout en peper op smaak brengen. Met mie en atjar serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 pak Chinese eiermie
2 schaaltjes tilapiafilet
6 eetlepels roerbakolie
1 zak grofgesneden wokgroenten
150 ml zoete chilisaus
1 bakje taugé
75 g gezouten pinda's
½ pot atjar tjampoer
Dit heb je nodig
wok