Crostini met ansjovisfilet en port salut
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Sneetjes stokbrood op bakplaat leggen. Op elk sneetje 1 ansjovisfilet en plakje kaas leggen. Ringetjes chilipeper erover verdelen. Bakplaat ca. 10 cm onder hete grill schuiven en kaas in ca. 3 minuten laten smelten. Crostini uit oven garneren met blaadjes basilicum. Warm serveren.
Crostini met ansjovisfilet en port salut
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_009728_612x450_JPG.jpg)
null personen
105 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Sneetjes stokbrood op bakplaat leggen. Op elk sneetje 1 ansjovisfilet en plakje kaas leggen. Ringetjes chilipeper erover verdelen. Bakplaat ca. 10 cm onder hete grill schuiven en kaas in ca. 3 minuten laten smelten. Crostini uit oven garneren met blaadjes basilicum. Warm serveren.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)8 sneetjes stokbrood
8 ansjovisfilets
175 g port salut
1 rode peper
8 blaadjes verse basilicum