Roergebakken boerenkool met cervelaat
Aan de slag
In wok olie verhitten en repen cervelaatworst in 2 min. al omscheppend knapperig bakken. Uit wok nemen en op bord scheppen. In overgebleven bakvet uipartjes en aardappeltjes 2 min. roerbakken. Paprikapoeder erdoor scheppen en 1 min. meebakken. Boerenkool in gedeelten aan aardappelmengsel toevoegen en al omscheppend laten slinken. Pas nieuwe portie boerenkool toevoegen als boerenkool redelijk geslonken is. Klein scheutje water toevoegen en boerenkool afgedekt nog 5 min. verwarmen, regelmatig omscheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Roergebakken boerenkool over vier borden verdelen. Cervelaatworst erop leggen.
Roergebakken boerenkool met cervelaat
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_003306_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
485 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In wok olie verhitten en repen cervelaatworst in 2 min. al omscheppend knapperig bakken. Uit wok nemen en op bord scheppen. In overgebleven bakvet uipartjes en aardappeltjes 2 min. roerbakken. Paprikapoeder erdoor scheppen en 1 min. meebakken. Boerenkool in gedeelten aan aardappelmengsel toevoegen en al omscheppend laten slinken. Pas nieuwe portie boerenkool toevoegen als boerenkool redelijk geslonken is. Klein scheutje water toevoegen en boerenkool afgedekt nog 5 min. verwarmen, regelmatig omscheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Roergebakken boerenkool over vier borden verdelen. Cervelaatworst erop leggen.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)3 eetlepels olijfolie
200 g cervelaatworst
2 rode uien
1 duopak krieltjes
½ eetlepel milde paprikapoeder
1 zak panklare boerenkool
Dit heb je nodig
wok