Kaas-abrikoossandwich
Aan de slag
Volkorenbrood met halvarine besmeren en met kaas beleggen. Abrikozenjam erover smeren en abrikoosreepjes erop leggen. Brood met roggebrood afdekken (evt. 2 sneetjes gebruiken). Brood doormidden snijden. In broodtrommel samen met komkommer bewaren.
algemeenVerpak de komkommer in plasticfolie, dan blijft hij langer vers.
Kaas-abrikoossandwich
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_003324_612x450_JPG.jpg)
null personen
300 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Volkorenbrood met halvarine besmeren en met kaas beleggen. Abrikozenjam erover smeren en abrikoosreepjes erop leggen. Brood met roggebrood afdekken (evt. 2 sneetjes gebruiken). Brood doormidden snijden. In broodtrommel samen met komkommer bewaren.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van persoon)1 sneetje volkorenbrood
1 theelepel halvarine
1 plak belegen kaas
1 theelepel abrikozenjam
2 gedroogde abrikozen
2 sneetjes roggebrood
1 stukje komkommer