Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. Broccoli schoonmaken (incl. steel), in roosjes verdelen en in 3 min. beetgaar koken. Olie in braadpan verhitten en ui fruiten. Quorn toevoegen en 3 min. bakken. Tomatensaus en 3 el water erdoor roeren en door en door warm laten worden. Eventueel met zout en peper op smaak brengen. Saus, broccoli en penne over vier borden verdelen en met kaas bestrooien. Lekker met groene salade en balsamicodressing.
Gerelateerde recepten
Penne met broccoli en tomatensaus

hoofdgerecht
4 personen
595 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. Broccoli schoonmaken (incl. steel), in roosjes verdelen en in 3 min. beetgaar koken. Olie in braadpan verhitten en ui fruiten. Quorn toevoegen en 3 min. bakken. Tomatensaus en 3 el water erdoor roeren en door en door warm laten worden. Eventueel met zout en peper op smaak brengen. Saus, broccoli en penne over vier borden verdelen en met kaas bestrooien. Lekker met groene salade en balsamicodressing.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g penne
1 ui
600 g broccoli
2 eetlepels olijfolie
2 schaaltjes Quorn-stukjes
1 potje tomatensaus
½ zakje pastakaas