Spinaziestamppot met pikante speklapjes

770 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Aardappels schillen, in stukken snijden, wassen en in 20 min. gaarkoken. In hapjespan boter verhitten en ui, appel en kerriepoeder 5 min. zachtjes bakken. Spinazie toevoegen en 5 min. op matig vuur verwarmen. Grillpan of koekenpan met antiaanbaklaag verhitten en speklapjes in 2 min. per kant knapperig en gaar bakken. Aardappels afgieten, fijnstampen en crème fraîche erdoor roeren. Warme spinazie door puree scheppen en op smaak brengen met zout en peper. Spinaziestamppot over vier borden verdelen en op elk bord 2 speklapjes leggen.

  • algemeenprijs per persoon 1.80 (in maart 2005)

Spinaziestamppot met pikante speklapjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig