Gevuld brood met tonijnsalade

720 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Oven op 225° C voorverwarmen. Sperziebonen in 8 min. beetgaar koken, afspoelen en in vergiet laten uitlekken. Van broden kapje afsnijden en gedeeltelijk uithollen (broodkruim wordt niet gebruikt). Snijvlakken van brood met olie bestrijken en volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Uien pellen en snipperen. Olijven in plakjes snijden. Mozzarella in blokjes snijden. In schaal sperziebonen, mozzarella, tonijn, ui en olijven door elkaar scheppen. In onderste helft van broden sla verdelen en salade erop scheppen. Met bovenkant van broden afdekken. Aan tafel broden snijden.

Gerelateerde recepten

Gevuld brood met tonijnsalade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig