Tonijnsteak met zout kaaskorstje
Aan de slag
Oven op 220 °C voorverwarmen. Aardappelpartjes volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Groenten in 5 min. beetgaar koken. Mozzarella in stukjes snijden en met kruiden en helft van zout mengen. Tonijn met rest van zout en peper bestrooien. Olie verhitten en tonijn ca. 1 min. per kant bakken. Vis keren en mozzarellamengsel bovenop vis leggen en bakken tot kaas is gesmolten. Vis met worteltjes, peultjes en aardappelpartjes serveren.
Tonijnsteak met zout kaaskorstje
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012971_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
550 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Oven op 220 °C voorverwarmen. Aardappelpartjes volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Groenten in 5 min. beetgaar koken. Mozzarella in stukjes snijden en met kruiden en helft van zout mengen. Tonijn met rest van zout en peper bestrooien. Olie verhitten en tonijn ca. 1 min. per kant bakken. Vis keren en mozzarellamengsel bovenop vis leggen en bakken tot kaas is gesmolten. Vis met worteltjes, peultjes en aardappelpartjes serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1½ zak aardappelpartjes met schil
2 zakjes worteltjes & peultjes
1 bol mozzarella
2 eetlepels Italiaanse kruidenmix
1 eetlepel grey sea salt
4 verse tonijnsteaks
50 ml olijfolie