Bak de ciabatta af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de linzen uitlekken. Halveer de tomaten. Snijd de kastanjechampignons in plakjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de champignons in 5 min. gaar en bruin.
Doe de sla in een grote schaal. Verdeel de linzen, tomaten en champignons over de sla. Verdeel de gorgonzola in stukjes en strooi over de salade. Schud de vinaigrette en verdeel over de salade. Serveer met de ciabatta.
Gerelateerde recepten
Linzensalade met blauwe kaas en vinaigrette

hoofdgerecht
4 personen
630 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bak de ciabatta af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de linzen uitlekken. Halveer de tomaten. Snijd de kastanjechampignons in plakjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de champignons in 5 min. gaar en bruin.
Doe de sla in een grote schaal. Verdeel de linzen, tomaten en champignons over de sla. Verdeel de gorgonzola in stukjes en strooi over de salade. Schud de vinaigrette en verdeel over de salade. Serveer met de ciabatta.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 ciabatta afbakbrood
800 g bruine linzen in blik
250 g cherrytomaten
250 g kastanjechampignons
2 el traditionele olijfolie
100 g eikenbladslamelange
150 g gorgonzola
8 el vinaigrette basilico