Kalfsschnitzels in 12 repen van ca. 2 x 8 cm snijden. Vlees met zout en peper bestrooien. Parmaham halveren. Op elk hamplakje reep kalfsschnitzel en salieblaadje leggen. Oprollen en aan fonduevorkjes steken. Aan tafel rolletjes in 3-4 min. goudbruin en gaar bakken.
- algemeenRomig sausje: Serveer bij dit vleesgerechtje een sausje van 125 ml crème fraîche, 2 el vers geraspte grana padano (kaas), eventueel een scheutje witte vermout of sherry en een snuf nootmuskaat. Voeg zout en peper naar smaak toe.
Gerelateerde recepten
Kalfsrolletjes met Parmaham en salie

bijgerecht
4 personen
210 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kalfsschnitzels in 12 repen van ca. 2 x 8 cm snijden. Vlees met zout en peper bestrooien. Parmaham halveren. Op elk hamplakje reep kalfsschnitzel en salieblaadje leggen. Oprollen en aan fonduevorkjes steken. Aan tafel rolletjes in 3-4 min. goudbruin en gaar bakken.
algemeen:Romig sausje: Serveer bij dit vleesgerechtje een sausje van 125 ml crème fraîche, 2 el vers geraspte grana padano (kaas), eventueel een scheutje witte vermout of sherry en een snuf nootmuskaat. Voeg zout en peper naar smaak toe.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 kalfsschnitzels
6 plakken Parmaham
12 blaadjes verse salie
Dit heb je nodig
fonduepan met olie
fonduevorken