Vegetarische balletjes halveren en in kom omscheppen met olie. Kaas boven andere kom verkruimelen en met bosuitjes mengen.
In pannetje telkens 3 halve balletjes bruinbakken. Balletjes met platte kant naar boven leggen en kwart van kaasmengsel erover verdelen. Pannetje onder gourmetgrill schuiven en kaas laten smelten.
Gerelateerde recepten
Vegetarische balletjes met gorgonzola

bijgerecht
4 personen
155 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Vegetarische balletjes halveren en in kom omscheppen met olie. Kaas boven andere kom verkruimelen en met bosuitjes mengen.
In pannetje telkens 3 halve balletjes bruinbakken. Balletjes met platte kant naar boven leggen en kwart van kaasmengsel erover verdelen. Pannetje onder gourmetgrill schuiven en kaas laten smelten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
6 vegetarische balletjes
3 eetlepels olijfolie extra vierge met basilicum
50 g gorgonzola
2 bosuitjes
Dit heb je nodig
gourmetstel