Roergebakken garnalen

Dit gerecht serveer je met kroepoek en atjar tjampoer voor een feestelijk geheel.

775 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ⅖ van de olie in een koekenpan en bak de garnalen in 3 min. gaar. Schenk de woksaus erbij en bak nog 1 min.

  2. Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de groente ca. 4 min. Breng de groente op smaak met ketjap. Verdeel de mie over de borden en schep de groenten eromheen. Leg de garnalen erboven op en serveer met de kroepoek en de atjar.

  • Garnalen pellen

    Instructievideo - 00:36 min.

Roergebakken garnalen

Dit gerecht serveer je met kroepoek en atjar tjampoer voor een feestelijk geheel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig