Laat de kaas op kamertemperatuur komen. Besprenkel de binnenkant van de dadels met de port. Snijd van de stengel bleekselderij 24 dunne reepjes. Verbrokkel de blue stilton en vul de dadels hiermee. Leg op elke dadel een stukje bleekselderij.
- algemeenProbeer dit hapje ook eens met een zachte geitenkaas in plaats van blauwaderkaas.
Gerelateerde recepten
Dadels met blauwaderkaas

6 porties
120 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Laat de kaas op kamertemperatuur komen. Besprenkel de binnenkant van de dadels met de port. Snijd van de stengel bleekselderij 24 dunne reepjes. Verbrokkel de blue stilton en vul de dadels hiermee. Leg op elke dadel een stukje bleekselderij.
algemeen:Probeer dit hapje ook eens met een zachte geitenkaas in plaats van blauwaderkaas.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 6 porties)
50 g blue stilton
24 dadels
4 eetlepels port
1 stengel bleekselderij