Pizza van naanbrood met tofu
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Naanbroden voorzichtig overlangs doormidden snijden. Courgettes wassen en in dunne plakjes snijden. In braadpan 3 el. olie verhitten. Tofu en currypasta 2 min. bakken. Courgettes toevoegen en 8 min bakken. Mengsel met zout en peper op smaak brengen en over naanbodems verdelen. In pan rest van olie verhitten en spinazie in 1 min. laten slinken. Noten grofhakken. Spinazie en noten over naanbodems verdelen. Naanpizza's twee aan twee 10 min. in oven bakken.
Pizza van naanbrood met tofu
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013056_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
830 kcal
25 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Naanbroden voorzichtig overlangs doormidden snijden. Courgettes wassen en in dunne plakjes snijden. In braadpan 3 el. olie verhitten. Tofu en currypasta 2 min. bakken. Courgettes toevoegen en 8 min bakken. Mengsel met zout en peper op smaak brengen en over naanbodems verdelen. In pan rest van olie verhitten en spinazie in 1 min. laten slinken. Noten grofhakken. Spinazie en noten over naanbodems verdelen. Naanpizza's twee aan twee 10 min. in oven bakken.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)2 pakken naanbrood met knoflook en koriander
2 courgettes
4 eetlepels zonnebloemolie
2 bakjes tofu roerbak fijngekruid
1 eetlepel Indiase currypasta
1 zak panklare spinazie
75 g cashewnoten
Dit heb je nodig
2 bakplaten