Geroosterde spitskool

200 kcal

(Voedingswaarden)

45 min. bereiden / 30 min. wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. In kom olie, mosterd en mosterdzaad met zout en peper naar smaak tot dressing kloppen. Spitskool in 4 kwarten snijden, buitenste bladeren en onderste stuk van stronk verwijderen. Spitskoolkwarten in kom met oliemengsel omscheppen. Oliemengsel met de hand goed tussen bladeren smeren. Coppa di parma-plakjes halveren. Spitskoolkwarten op bakplaat of in grote ovenschaal naast elkaar leggen. Plakjes vlees in verschillende lagen zo diep mogelijk tussen koolbladeren steken.

  2. Oven voorverwarmen op 200 °C. Bakplaat in midden van oven plaatsen en spitskool in ca. 30 min. gaarroosteren. Spitskool op voorverwarmde schaal serveren.

  • algemeenIn plaats van pittige Dijonmosterd en mosterdzaad kunt u ook 2 eetlepels grove mosterd gebruiken.

Geroosterde spitskool

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig