Kalkoenfilet met mozzarella en tomaten

635 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kalkoenfilets in vier stukken verdelen en met zout en peper bestrooien. Uien pellen en snipperen. In pan margarine verhitten en kalkoen in 15 min. bruin en gaar bakken. Laatste 5 min. ui mee fruiten. Tagliatelle volgens aanwijzing op verpakking beetgaar koken. Grill van oven voorverwarmen. Toscana saus en gepelde tomaten samenvoegen en op matig vuur verwarmen. Mozzarella in plakken snijden. Kalkoen uit pan nemen, in ovenschaal leggen en tomatensaus toevoegen. Mozzarella over kalkoen verdelen en enkele minuten onder grill laten gratineren. Kalkoen met tagliatelle serveren. Lekker met frisse plakjes komkommer.

Kalkoenfilet met mozzarella en tomaten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig