Aardappelen in ca. 10 min. gaarkoken. Tartaartje bestrijken met curry ketchup en in 1 el olie in 3-4 min. per kant bruin en rosé of net gaar bakken.In wok rest van olie verhitten en bleekselderij met kerriepoeder en tijm 2 min. roerbakken. Ui erdoor scheppen en nog 2 min. roerbakken. Scheutje water en wat zout toevoegen. Bleekselderij in nog 4-5 min. zachtjes gaarstoven. Tartaartje op bord leggen. Scheutje water bij bakvet schenken en al roerend aan de kook brengen. Tartaartje met bleekselderij en gekookte aardappels op bord scheppen. Jus over aardappels scheppen.
Gerelateerde recepten
Tartaartje met roergebakken bleekselderij

hoofdgerecht
1 personen
600 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Aardappelen in ca. 10 min. gaarkoken. Tartaartje bestrijken met curry ketchup en in 1 el olie in 3-4 min. per kant bruin en rosé of net gaar bakken.In wok rest van olie verhitten en bleekselderij met kerriepoeder en tijm 2 min. roerbakken. Ui erdoor scheppen en nog 2 min. roerbakken. Scheutje water en wat zout toevoegen. Bleekselderij in nog 4-5 min. zachtjes gaarstoven. Tartaartje op bord leggen. Scheutje water bij bakvet schenken en al roerend aan de kook brengen. Tartaartje met bleekselderij en gekookte aardappels op bord scheppen. Jus over aardappels scheppen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
200 g vastkokende aardappelen
1 tartaartje
2 el curry ketchup
3 el olijfolie
4 stengels bleekselderij
1 tl kerriepoeder
1 tl gedroogde tijm
1 kleine rode ui