Tomatenspaghetti met Italiaanse groenten
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan en bak het gehakt rul. Verhit in een braadpan de rest van de olie en bak de groenten 5 min. Roer de pastasaus door het gehakt en verwarm op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout. Meng de gehaktsaus door de spaghetti en verdeel over 4 borden. Schep de groenten erbij.
Tomatenspaghetti met Italiaanse groenten
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013140_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
805 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan en bak het gehakt rul. Verhit in een braadpan de rest van de olie en bak de groenten 5 min. Roer de pastasaus door het gehakt en verwarm op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout. Meng de gehaktsaus door de spaghetti en verdeel over 4 borden. Schep de groenten erbij.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)400 g spaghetti
4 el olijfolie
1 schaal rundergehakt
1 zak Italiaanse wokgroenten
1 pot pastasaus met mascarpone