Knoflookspaghetti met rucola en noten
Aan de slag
Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing koken. Walnoten hakken. Stoomgroenten na elkaar in 5 min. in magnetron, op hoogste stand, verwarmen. In braadpan olie verwarmen en hierin knoflook 2 min. zacht verhitten. Knoflookolie door spaghetti scheppen. Rucola en noten erdoor scheppen en met zout en peper op smaak brengen. Spaghetti over 4 borden verdelen en stoomgroente erop scheppen. Lekker met een pittige geraspte kaas.
Knoflookspaghetti met rucola en noten
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013183_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
705 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing koken. Walnoten hakken. Stoomgroenten na elkaar in 5 min. in magnetron, op hoogste stand, verwarmen. In braadpan olie verwarmen en hierin knoflook 2 min. zacht verhitten. Knoflookolie door spaghetti scheppen. Rucola en noten erdoor scheppen en met zout en peper op smaak brengen. Spaghetti over 4 borden verdelen en stoomgroente erop scheppen. Lekker met een pittige geraspte kaas.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)300 g spaghetti
150 g walnoten
2 schaaltjes Italiaanse stoomgroentemix
2 eetlepels olijfolie
4 theelepels knoflook
1 zakje rucolasla