Spaghetti met Valess en pijnboompitten

600 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing koken. Tomaten wassen en halveren. Knoflook pellen en snipperen. Basilicumblaadjes in reepjes snijden. Pijnboompitten in droge koekenpan met antiaanbaklaag roosteren. In tweede koekenpan 2 el olie verhitten en filets in 4 min. gaar en goudbruin bakken. In andere koekenpan rest van olie verhitten en op laag vuur knoflook 1 min. fruiten. Tomaatjes toevoegen en 2 min. meebakken. In grote schaal tomaten, knoflookolie en spaghetti mengen. Spaghetti met basilicum en pijnboompitten bestrooien en met filets serveren.

Spaghetti met Valess en pijnboompitten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig