Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het stokbrood in 12 schuine plakjes en bestrijk die aan beide zijden dun met olie. Laat de plakjes stokbrood in het midden van de oven in 7-8 minuten goudbruin kleuren, neem ze uit de oven en laat ze afkoelen. Schep de blokjes tomaten, kaas en avocado om met het citroensap en verdeel over de plakjes stokbrood. Serveer direct.
- algemeenVoor een verfijndere versie: ontvel de tomaten voor u ze in blokjes snijdt.
Gerelateerde recepten
Geroosterd brood met avocado en witte kaas

4 personen
330 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het stokbrood in 12 schuine plakjes en bestrijk die aan beide zijden dun met olie. Laat de plakjes stokbrood in het midden van de oven in 7-8 minuten goudbruin kleuren, neem ze uit de oven en laat ze afkoelen. Schep de blokjes tomaten, kaas en avocado om met het citroensap en verdeel over de plakjes stokbrood. Serveer direct.
algemeen:Voor een verfijndere versie: ontvel de tomaten voor u ze in blokjes snijdt.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
½ stokbrood
3 el olijfolie
2 tomaten
100 g witte kaas
1 avocado
1 el citroensap