In pan margarine verhitten en krieltjes in 10-12 min. bruinbakken. Sla schoonmaken, in kleine stukken scheuren en wassen. Appel schillen, klokhuis verwijderen en appel in blokjes snijden. Sla, appel, walnoten, krieltjes en vinaigrette mengen en over vier borden verdelen. Van ham stukjes snijden en over sla verdelen. Geitenkaas boven sla verkruimelen.
Gerelateerde recepten
Geitenkaassalade met Coppaham en krieltjes

hoofdgerecht
4 personen
550 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In pan margarine verhitten en krieltjes in 10-12 min. bruinbakken. Sla schoonmaken, in kleine stukken scheuren en wassen. Appel schillen, klokhuis verwijderen en appel in blokjes snijden. Sla, appel, walnoten, krieltjes en vinaigrette mengen en over vier borden verdelen. Van ham stukjes snijden en over sla verdelen. Geitenkaas boven sla verkruimelen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 el vloeibare margarine
700 g panklare krieltjes
1 krop sla
1 appel
55 g walnoten
8 el vinaigrette de Dijon
100 g Fiorucci Coppa
1 plak geitenkaas