Oven op 220 °C voorverwarmen. Aardappels schoonboenen, in partjes snijden en op bakplaat leggen. Naaldjes van rozemarijn halen. Aardappels met olie besprenkelen en met zout en rozemarijnnaaldjes bestrooien. In oven in 35 min. goudbruin bakken. Sperziebonen schoonmakenen in 10 min. beetgaar koken. In braadpan margarine verhitten en ribeye aan beide kanten in 6-10 min. bruin en gaar bakken. Vlees in plakjes snijden en bij aardappels en bonen serveren.
Gerelateerde recepten
Ribeye met rozemarijnaardappels

hoofdgerecht
4 personen
505 kcal
45 min. bereiden
Aan de slag
Oven op 220 °C voorverwarmen. Aardappels schoonboenen, in partjes snijden en op bakplaat leggen. Naaldjes van rozemarijn halen. Aardappels met olie besprenkelen en met zout en rozemarijnnaaldjes bestrooien. In oven in 35 min. goudbruin bakken. Sperziebonen schoonmakenen in 10 min. beetgaar koken. In braadpan margarine verhitten en ribeye aan beide kanten in 6-10 min. bruin en gaar bakken. Vlees in plakjes snijden en bij aardappels en bonen serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 kilo vastkokende aardappels
2 takjes rozemarijn
2 eetlepels (olijf)olie
600 g sperziebonen
4 eetlepels vloeibare margarine
4 gemarineerde varkensribeyes
Dit heb je nodig
bakplaat