Kwast de moten zalm in met olie, gril ze in 4 minuten goudbruin en keer ze halverwege. Meng nu alle ingrediënten voor de kappertjessaus door elkaar: 2 eetlepels olijfolie, kappertjes, augurken, geraspte citroenschil, peterselie en munt. Breng de saus op smaak met zout en peper. Serveer de zalmmoten met een flinke schep kappertjessaus.
Gerelateerde recepten
Zalmfilet met kappertjessaus

hoofdgerecht
4 personen
315 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kwast de moten zalm in met olie, gril ze in 4 minuten goudbruin en keer ze halverwege. Meng nu alle ingrediënten voor de kappertjessaus door elkaar: 2 eetlepels olijfolie, kappertjes, augurken, geraspte citroenschil, peterselie en munt. Breng de saus op smaak met zout en peper. Serveer de zalmmoten met een flinke schep kappertjessaus.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 zalmmoten
3 eetlepels olijfolie
2 eetlepels kappertjes
4 augurken
1 citroen
2 eetlepels verse peterselie
2 eetlepels verse munt