Bak in een droge koekenpan met antiaanbaklaag de verkruimelde bitterkoekjes 4-5 minuten op een laag vuur, laat ze daarna op een bord afkoelen. Snijd de perziken in schijfjes en besprenkel ze met de vruchtensiroop. Verdeel de kwark over vier kopjes, schep de perzik erop en garneer met het krokante bitterkoekjeskruim.
- algemeenGebruik in plaats van de vruchtensiroop 1 eetlepel citroensap waarin 2 eetlepels poedersuiker zijn opgelost.
Gerelateerde recepten
Perzik met kwark en bitterkoekjes

nagerecht
4 personen
125 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bak in een droge koekenpan met antiaanbaklaag de verkruimelde bitterkoekjes 4-5 minuten op een laag vuur, laat ze daarna op een bord afkoelen. Snijd de perziken in schijfjes en besprenkel ze met de vruchtensiroop. Verdeel de kwark over vier kopjes, schep de perzik erop en garneer met het krokante bitterkoekjeskruim.
algemeen:Gebruik in plaats van de vruchtensiroop 1 eetlepel citroensap waarin 2 eetlepels poedersuiker zijn opgelost.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 bitterkoekjes
2 rijpe perziken
1 eetlepel vruchtensiroop mango/limoen/meloen
200 ml vanillekwark