Rode kool met appeltjes en puree uit de oven

Maak van de klassieke combi rodekool met appel een hip vegagerecht met tofu.

600 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 20 min. oventijd

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC.

  2. Vet de ovenschaal in en verdeel de rode kool hierin. Schil de appels en verwijder de klokhuizen. Verdeel de appels over de rode kool. Verhit de margarine in een koekenpan en bak de tofu 3 min. Verdeel de tofu over de appels. Bereid de puree met water volgens de gebruiksaanwijzing. Verdeel de aardappelpuree over de tofu.

  3. Hak de walnoten grof en strooi ze over de puree. Bak de schotel 20 min. in het midden van de oven.

  • Puree maken

    Instructievideo - 03:22 min.

Rode kool met appeltjes en puree uit de oven

Maak van de klassieke combi rodekool met appel een hip vegagerecht met tofu.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig