Zuurkoolquiche

Een hartige taart op z'n Hollands, mét gerookte spekreepjes natuurlijk!

950 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 30 min. oventijd

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat het bladerdeeg ontdooien. Vet de springvorm in. Bestrooi de ingevette springvorm met het paneermeel en bekleed met het bladerdeeg.

  2. Besmeer de bodem dun met de mosterd. Meng de stukjes rookworst en de spekreepjes met de zuurkool en verdeel dit over de bodem.

  3. Klop de eieren los met de slagroom, breng op smaak met peper. Schenk dit mengsel over de quiche en strooi de kaas erover. Bak de quiche in ca. 30 min. in het midden van de oven gaar.

  • bereidingstipLaat de zuurkool goed laten uitlekken en paneermeel in de ingevette vorm strooien zorgt ervoor dat de taartbodem lekker knapperig wordt.
  • Bakken met bladerdeeg

    Instructievideo - 02:21 min.

Zuurkoolquiche

Een hartige taart op z'n Hollands, mét gerookte spekreepjes natuurlijk!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig