Ovenschotel met vis en aardappelpuree

560 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 25 min. oventijd

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Laat de vis ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 °C. Was de prei en snijd in ringen. Verhit de olie in een koekenpan en bak de prei zachtjes 5 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Snijd de vis in stukjes en bestrooi met peper en zout. Meng de crème fraîche met de mosterd en voeg toe. Leg het vismengsel op de bodem van de ovenschotel en verdeel het preimengsel erover. Dek af met de aardappelpuree. Bestrooi de puree met de kaas en bak de schotel ca. 25 min. in de oven.

  • combinatietipLekker met tomatensalade.

Ovenschotel met vis en aardappelpuree

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig