Varkensschnitzel uit de wok
Aan de slag
Snijd de broccoliroosjes heel klein. Kook de krieltjes gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 el olie in de wok en roerbak hierin het vlees op hoog vuur in 4-5 minuten bruin en krokant. Breng het vlees op smaak met zout en (versgemalen) peper en neem het uit de wok. Verhit nog 2 el olie en roerbak hierin de broccoli met de knoflook 4 minuten. Voeg de appelreepjes en het vlees toe en bak het geheel al omscheppend nog 4 minuten. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Roer de tomaat erdoor en serveer direct met de krieltjes ernaast.
Varkensschnitzel uit de wok
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_004551_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
395 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de broccoliroosjes heel klein. Kook de krieltjes gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 el olie in de wok en roerbak hierin het vlees op hoog vuur in 4-5 minuten bruin en krokant. Breng het vlees op smaak met zout en (versgemalen) peper en neem het uit de wok. Verhit nog 2 el olie en roerbak hierin de broccoli met de knoflook 4 minuten. Voeg de appelreepjes en het vlees toe en bak het geheel al omscheppend nog 4 minuten. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Roer de tomaat erdoor en serveer direct met de krieltjes ernaast.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 zak broccoliroosjes
1 zak kleine krieltjes
4 el olie
2 x 200 g varkensschnitzel
2 teentjes knoflook
2 appels
1 tomaat
Dit heb je nodig
wok