Sla over vier borden verdelen. Maïs en kidneybonen laten uitlekken en over sla verdelen. Tomaatjes schoonmaken, halveren en over sla verdelen. In koekenpan margarine verhitten. Rumpsteak in 4-5 min. rosé bakken, halverwege keren. Steak met kruiden (uit verpakking) bestrooien. Steak 2 min. afgedekt laten rusten. Dressing over salade sprenkelen. Steak in reepjes snijden en over salade verdelen. Met tortillachips garneren.
Gerelateerde recepten
Zuid-Amerikaanse rumpsteaksalade

hoofdgerecht
4 personen
550 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Sla over vier borden verdelen. Maïs en kidneybonen laten uitlekken en over sla verdelen. Tomaatjes schoonmaken, halveren en over sla verdelen. In koekenpan margarine verhitten. Rumpsteak in 4-5 min. rosé bakken, halverwege keren. Steak met kruiden (uit verpakking) bestrooien. Steak 2 min. afgedekt laten rusten. Dressing over salade sprenkelen. Steak in reepjes snijden en over salade verdelen. Met tortillachips garneren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 zak ijsbergsla
1 blik maïskorrels
1 blik kidneybonen
1 bakje cherrytomaten
2 zakken Zuid-Amerikaanse rumpsteak
2 eetlepels vloeibare margarine
1 bakje honing-mosterddressing
½ zak tortillachips