Pureer de eieren, dille, mosterd, ansjovis en de helft van de boter met de staafmixer fijn. Breng op smaak met (versgemalen) peper. Verdeel het mengsel over 4 sneetjes brood en leg de andere sneetjes erop. Besmeer elke sandwich aan beide zijden met de rest van de boter. Snijd elke sandwich in 3 repen. Bak de broodreepjes in een koekenpan in 1-2 min. per kant goudbruin.
- algemeenServeer met extra mosterd.
Gerelateerde recepten
Zweedse broodreepjes

6 personen
220 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Pureer de eieren, dille, mosterd, ansjovis en de helft van de boter met de staafmixer fijn. Breng op smaak met (versgemalen) peper. Verdeel het mengsel over 4 sneetjes brood en leg de andere sneetjes erop. Besmeer elke sandwich aan beide zijden met de rest van de boter. Snijd elke sandwich in 3 repen. Bak de broodreepjes in een koekenpan in 1-2 min. per kant goudbruin.
algemeen:Serveer met extra mosterd.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
2 eieren
2 el verse dille
2 el mosterd
2 ansjovisfilets
75 g zachte boter
8 sneetjes wit-casinobrood
Dit heb je nodig
staafmixer