In pan worteltjes en peultjes in 14 min. gaarkoken. Aardappelpuree volgens aanwijzingen op verpakking in magnetron verwarmen. Biefstuk in blokjes van 2 cm snijden en met zout en peper op smaak brengen. Tomaatjes wassen. Om en om biefstuk en tomaatjes aan prikker steken. In koekenpan margarine verhitten champignons 3 min. bakken. In koekenpan kruidenboter (uit verpakking) met olie verhitten. Prikkers aan beide kanten 1-2 min. bakken. Puree met gebakken champignons mengen en over vier borden verdelen. Met groenten en biefstukspiesen serveren.
Gerelateerde recepten
Biefstuk-tomaatspiesen

hoofdgerecht
4 personen
400 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In pan worteltjes en peultjes in 14 min. gaarkoken. Aardappelpuree volgens aanwijzingen op verpakking in magnetron verwarmen. Biefstuk in blokjes van 2 cm snijden en met zout en peper op smaak brengen. Tomaatjes wassen. Om en om biefstuk en tomaatjes aan prikker steken. In koekenpan margarine verhitten champignons 3 min. bakken. In koekenpan kruidenboter (uit verpakking) met olie verhitten. Prikkers aan beide kanten 1-2 min. bakken. Puree met gebakken champignons mengen en over vier borden verdelen. Met groenten en biefstukspiesen serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 zak worteltjes & peultjes
1 pak aardappelpuree
1 schaaltje biefstuk
1 bakje cherrytomaatjes
2 eetlepels margarine
1 schaaltje gesneden kastanjechampignons
1 eetlepel olie
Dit heb je nodig
satéstokjes