Burgers met gesmolten kaas en Vlaamse friet

828 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Olie om te frituren verhitten. In koekenpan 2 el olie (per 4 burgers) verhitten. Burgers 1 min. bakken op hoog vuur, keren, op elk een plak kaas leggen, met deksel op laag vuur nog 3 min. bakken. Ondertussen de friet in 3 min. goudbruin en knapperig frituren. Tomaat en sla schoonmaken. Tomaat in blokjes snijden. Sla en augurken in reepjes snijden. Dressing roeren van 1/5 mayonaise en 3 el van het augurkenvocht (voor 4 personen). Dressing met de tomaten, augurk en sla mengen. De friet serveren met de burgertjes, salade en de rest van de mayonaise.

Burgers met gesmolten kaas en Vlaamse friet

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig