Mihoen volgens gebruiksaanwijzing koken. Afgieten en af laten koelen. Limoen raspen en uitpersen. Sla in smalle reepjes snijden. Limoenrasp, -sap, ketjap, zout, peper en olie in grote kom mengen. Mihoen, sla, garnalen en helft van alfalfa toevoegen, goed omscheppen. In vier grote kommen scheppen, bestrooien met rest van alfalfa.
Gerelateerde recepten
Noedelsalade met garnalen en alfalfa

hoofdgerecht
4 personen
319 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Mihoen volgens gebruiksaanwijzing koken. Afgieten en af laten koelen. Limoen raspen en uitpersen. Sla in smalle reepjes snijden. Limoenrasp, -sap, ketjap, zout, peper en olie in grote kom mengen. Mihoen, sla, garnalen en helft van alfalfa toevoegen, goed omscheppen. In vier grote kommen scheppen, bestrooien met rest van alfalfa.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
250 g mihoen
1 limoen
1 kropje ijsbergsla
6 eetlepels ketjap
1 theelepel sesamolie
1 bakje roze garnalen
1 doosje alfalfa