Zomerse biefstuksalade

Met malse biefstuk maak je de lekkerste salade. Met een eenvoudige dressing en knapperige courgette.

205 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de barbecue aan.

  2. Snijd de courgettes in de lengte in dunne plakken (of gebruik een kaasschaaf) en halveer de uien. Meng de azijn en olie tot een dressing. Bestrijk de courgette, ui en biefstuk met de helft ervan. Gril de courgette op de barbecue aan beide kanten goudbruin. Bestrooi met het zeezout en peper.

  3. Pers de limoen uit en besprenkel de courgette met het sap. Gril de biefstuk op de barbecue in 5 min. rosé. Gril ondertussen de ui bruin en gaar. Snijd de courgette in stukken van 3 cm, de ui in parten en de biefstuk in dunne plakken.

  4. Doe de rucola in een schaal en verdeel de courgette, ui en biefstuk. Besprenkel met de rest van de dressing en serveer direct.

  • algemeenDe salade wordt heerlijk fris als je er wat fijngesneden munt over strooit.
  • Zomerse biefstuksalade

    Instructievideo - 03:01 min.

Zomerse biefstuksalade

Met malse biefstuk maak je de lekkerste salade. Met een eenvoudige dressing en knapperige courgette.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig