Pureer met de staafmixer de helft van de kaas met 2 el water en de mayonaise tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern en haal de blaadjes los. Schep de rucola en het witlof om met de dressing en verdeel over 4 borden. Pluk de radijsjes van de takjes en rol de rosbief op tot 'roosjes'. Verdeel de rosbief, walnoten en de radijsjes over de salade.
- algemeenGeen liefhebber van de sterke smaak van blauwaderkaas? Vervang de roquefort dan door brie.
Gerelateerde recepten
Rosbief-witlofsalade

hoofdgerecht
4 personen
280 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Pureer met de staafmixer de helft van de kaas met 2 el water en de mayonaise tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern en haal de blaadjes los. Schep de rucola en het witlof om met de dressing en verdeel over 4 borden. Pluk de radijsjes van de takjes en rol de rosbief op tot 'roosjes'. Verdeel de rosbief, walnoten en de radijsjes over de salade.
algemeen:Geen liefhebber van de sterke smaak van blauwaderkaas? Vervang de roquefort dan door brie.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
100 g roquefort
2 el mayonaise
2 stronken witlof
2 zakken rucola
1 bosje radijs
150 g rosbief
50 g walnoten
Dit heb je nodig
staafmixer