Carpacciosalade

Carpacciosalade: in 20 minuten een heerlijk lunch op tafel.

375 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de eieren in 7 min. halfzacht en snijd ze in parten. Rooster ondertussen de pijnboompitten uit de verpakking van de carpaccio in een droge koekenpan zonder boter of olie in en laat afkoelen.

  2. Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd de komkommer in halve maantjes. Snijd de gedroogde tomaten in stukjes.

  3. Meng (per 4 personen) 2 el uit de pot tomaten met 1 el vocht uit de pot rode uiringen zoetzuur en de dressing uit de verpakking tot een dressing.

  4. Rooster de sneetjes volkorenbrood, halveer ze en besmeer met de pesto.

  5. Meng de slamelange en komkommer met de dressing en verdeel over een schaal of borden. Verdeel de eipartjes, carpaccio in roosjes, gedroogde tomaten, uienringen, de kaasflakes uit de verpakking en extra kaasflakes erover. Bestrooi met versgemalen zwarte peper. Serveer met de pestotoast.

Carpacciosalade

Carpacciosalade: in 20 minuten een heerlijk lunch op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig