Carpacciosalade
Carpacciosalade: in 20 minuten een heerlijk lunch op tafel.
Aan de slag
Kook de eieren in 7 min. halfzacht en snijd ze in parten. Rooster ondertussen de pijnboompitten uit de verpakking van de carpaccio in een droge koekenpan zonder boter of olie in en laat afkoelen.
Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd de komkommer in halve maantjes. Snijd de gedroogde tomaten in stukjes.
Meng (per 4 personen) 2 el uit de pot tomaten met 1 el vocht uit de pot rode uiringen zoetzuur en de dressing uit de verpakking tot een dressing.
Rooster de sneetjes volkorenbrood, halveer ze en besmeer met de pesto.
Meng de slamelange en komkommer met de dressing en verdeel over een schaal of borden. Verdeel de eipartjes, carpaccio in roosjes, gedroogde tomaten, uienringen, de kaasflakes uit de verpakking en extra kaasflakes erover. Bestrooi met versgemalen zwarte peper. Serveer met de pestotoast.
Carpacciosalade
Carpacciosalade: in 20 minuten een heerlijk lunch op tafel.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD198303_612x450_JPG.jpg)
null personen
375 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 7 min. halfzacht en snijd ze in parten. Rooster ondertussen de pijnboompitten uit de verpakking van de carpaccio in een droge koekenpan zonder boter of olie in en laat afkoelen.
Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd de komkommer in halve maantjes. Snijd de gedroogde tomaten in stukjes.
Meng (per 4 personen) 2 el uit de pot tomaten met 1 el vocht uit de pot rode uiringen zoetzuur en de dressing uit de verpakking tot een dressing.
Rooster de sneetjes volkorenbrood, halveer ze en besmeer met de pesto.
Meng de slamelange en komkommer met de dressing en verdeel over een schaal of borden. Verdeel de eipartjes, carpaccio in roosjes, gedroogde tomaten, uienringen, de kaasflakes uit de verpakking en extra kaasflakes erover. Bestrooi met versgemalen zwarte peper. Serveer met de pestotoast.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)4 middelgrote scharreleieren
240 g carpaccio
1 komkommer
50 g semi-zongedroogde tomaten
4 sneetjes volkorenbrood
4 el koelverse groene pesto
100 g eikenbladslamelange
2 el rode uienringen zoetzuur
30 g Parmigiano Reggiano-flakes
Dit heb je nodig
broodrooster