Gebakken vis met gemarineerde tomaten

546 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Gemarineerde tomaten laten uitlekken en olie opvangen. Tomaten halveren. Vis verdelen in 4 gelijke filets. Filets naar smaak bestrooien met zout en peper. Krieltjes in 8-10 min. gaarkoken. Afgieten. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en steel in dunne plakken snijden. In pan met ruim kokend water met wat zout 5 min. koken. Afgieten. In koekenpan 4 el (opgevangen) olie verhitten, visfilets in ca. 6 min. aan beide kanten gaar en lichtbruin bakken. Tomaten toevoegen en warm laten worden. Ondertussen in hete droge koekenpan pijnboompitten in ca. 1 min. goudbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. Mengen met afgegoten broccoli en 1/2 el (opgevangen) olie. Krieltjes en broccoli over 4 borden verdelen. Visfilets met tomaten ernaast scheppen.

Gebakken vis met gemarineerde tomaten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig