Stamppot van spruitjes en geitenkaas

Stampen met een twist: met nootmuskaat en kaneel echt verrassend anders!

635 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de spruitjes in ruim kokend water met zout 8-10 min gaar. Giet af.

  2. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak hierin de ui 3 min. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min. mee.

  3. Snijd de geitenkaas in stukjes. Hak de noten grof. Bereid de puree volgens aanwijzingen op de verpakking. Voeg de spruitjes en het uimengsel toe aan de puree en stamp grof. Voeg de geitenkaas, noten, nootmuskaat en kaneel toe. Breng op smaak met peper en zout. Warm nog even door.

Stamppot van spruitjes en geitenkaas

Stampen met een twist: met nootmuskaat en kaneel echt verrassend anders!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig