Ravioli met kalkoen in citroensaus
Aan de slag
Knoflook pellen en fijnsnijden. Broccoli en bloemkool in grote pan in ruim kokend water met zout naar smaak ca. 3 min. koken. Ravioli toevoegen en 4 min. meekoken. Afgieten en laten uitlekken. Kalkoenfilet in reepjes snijden en met zout en peper naar smaak bestrooien. In ruime pan boter met olie verhitten en hierin kalkoen met knoflook 5 min. bakken. Geregeld omscheppen. Citroensap en suiker toevoegen, even laten bruisen. Kookroom toevoegen en 2 min. zachtjes koken. Naar smaak zout en peper toevoegen. Bieslook ondertussen fijnknippen. Ravioli met groenten, helft van bieslook en kalkoen in citroensaus mengen. Ravioli over 4 diepe borden verdelen en rest bieslook erover strooien.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Ravioli met kalkoen in citroensaus
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013716_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
566 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Knoflook pellen en fijnsnijden. Broccoli en bloemkool in grote pan in ruim kokend water met zout naar smaak ca. 3 min. koken. Ravioli toevoegen en 4 min. meekoken. Afgieten en laten uitlekken. Kalkoenfilet in reepjes snijden en met zout en peper naar smaak bestrooien. In ruime pan boter met olie verhitten en hierin kalkoen met knoflook 5 min. bakken. Geregeld omscheppen. Citroensap en suiker toevoegen, even laten bruisen. Kookroom toevoegen en 2 min. zachtjes koken. Naar smaak zout en peper toevoegen. Bieslook ondertussen fijnknippen. Ravioli met groenten, helft van bieslook en kalkoen in citroensaus mengen. Ravioli over 4 diepe borden verdelen en rest bieslook erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)2 teentjes knoflook
2 zakjes broccoli
2 pakjes ravioli
400 g kalkoenfilet
25 g boter
2 eetlepels olijfolie
5 eetlepels citroensap
2 theelepels suiker
1 flesje kookroom
1 zakje verse bieslook