Yoghurt met appel-frambozencompote
Aan de slag
Breng de appelblokjes in 4 el water aan de kook, laat ze 5 min. zachtjes doorkoken, roer de bevroren frambozen erdoor en draai het vuur uit. Schep de honing erdoor. Laat het mengsel afkoelen. Schep de yoghurt en de frambozen-appel-compote om en om in hoge glazen. Bestrooi de yoghurt tot slot met de krokante muesli.
Yoghurt met appel-frambozencompote
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_005005_612x450_JPG.jpg)
null personen
290 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Breng de appelblokjes in 4 el water aan de kook, laat ze 5 min. zachtjes doorkoken, roer de bevroren frambozen erdoor en draai het vuur uit. Schep de honing erdoor. Laat het mengsel afkoelen. Schep de yoghurt en de frambozen-appel-compote om en om in hoge glazen. Bestrooi de yoghurt tot slot met de krokante muesli.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)2 appels
300 g frambozen
4 el vloeibare honing
400 ml Griekse yoghurt
4 el krokante muesli