Rooster de sesamzaadjes in een pan tot ze goudbruin zijn. Leg ze apart. Rooster ook de andere zaadjes. Maal alle zaadjes grof in een vijzel samen met het zout en de peper. Snijd de komkommer in plakjes van 1 cm en steek er figuurtjes uit. Rijg er 3-4 aan een satéstokje. Dip de komkommerspiesen en de radijsjes in de kruidendip.
Gerelateerde recepten
Kruidendip met komkommerspiesen en radijsjes

6 porties
50 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Rooster de sesamzaadjes in een pan tot ze goudbruin zijn. Leg ze apart. Rooster ook de andere zaadjes. Maal alle zaadjes grof in een vijzel samen met het zout en de peper. Snijd de komkommer in plakjes van 1 cm en steek er figuurtjes uit. Rijg er 3-4 aan een satéstokje. Dip de komkommerspiesen en de radijsjes in de kruidendip.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 6 porties)
4 eetlepels sesamzaadjes
1 eetlepel komijnzaad
1 eetlepel korianderzaad
1 theelepel grof zeezout
1 theelepel peper
1 komkommer
1 zak radijsjes
Dit heb je nodig
satéstokjes
vijzel
kleine koekvormpjes