Pureer de paprika's met de knoflook en de paprikapoeder in de blender of keukenmachine. Verhit de olijfolie in een pan en bak het paprikamengsel in 10 minuten al roerend tot het een dikke puree wordt. Breng op smaak met zout en peper. Bestrijk de sneden brood met de paprikapuree en strooi de kaas en bosui erover. Maak steeds stapeltjes van 2 sneden en snijd elk stapeltje in vieren. Steek de pincho's vast met cocktailprikkers.
- algemeenLekker met wat blaadjes verse basilicum.
Gerelateerde recepten
Pincho met paprikapuree

12 porties
95 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Pureer de paprika's met de knoflook en de paprikapoeder in de blender of keukenmachine. Verhit de olijfolie in een pan en bak het paprikamengsel in 10 minuten al roerend tot het een dikke puree wordt. Breng op smaak met zout en peper. Bestrijk de sneden brood met de paprikapuree en strooi de kaas en bosui erover. Maak steeds stapeltjes van 2 sneden en snijd elk stapeltje in vieren. Steek de pincho's vast met cocktailprikkers.
algemeen:Lekker met wat blaadjes verse basilicum.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
1 pot geroosterde paprika
2 tenen knoflook
1 el milde paprikapoeder
3 el olijfolie
6 sneden bruin casinobrood
100 g Griekse witte kaas
1 bosuitje
Dit heb je nodig
cocktailprikkers
blender